Erfahrenes Team
Persönliche Unterstützung
Vertrauenswürdige Jobangebote
6.000+ Yobbers

Arbeiten In Belfast

.
Belfast, de grootste stad in Noord-Ierland heeft veel te bieden. Als de "Fernweh" je heeft geraakt, kun je hier ontdekken wat Belfast zo'n geweldige stad maakt om in het buitenland te werken.
 
Belfast en omgeving
Belfast ligt aan de monding van de Ierse Zee en biedt een prachtig meerklimaat. Als je op zoek bent naar de zon, is Belfast het verkeerde adres. Hoewel er prachtige zonnige dagen zijn, is het weer overwegend grijs. Vooral in de zomer heb je echter de kans op mooi warm weer.

Aan de landzijde bevindt Belfast zich in de Black Mountains en Cave Hill Country Park. Dus als je niet alleen in het buitenland wilt werken, maar ook iets wilt ervaren, kan je hier de omgeving verkennen. Je moet zeker de Carrick-a-Rede Rope Bridge bezoeken. Deze unieke touwbrug leidt van het vaste land naar een rotsformatie. Als je de schommelige brug durft over te steken, heb je een ongelooflijk uitzicht over de Ierse Zee. Vooral voor natuurliefhebbers is er genoeg te zien rondom Belfast.

Wonen in Belfast
Natuurlijk zijn er genoeg pubs in Belfast, zoals in de meeste Noord-Ierse steden. Of je nu de voorkeur geeft aan een oude en authentieke pub of liever iets moderners bezoekt, het is aan jou. Wat je ook kiest, je zult zeker snel in contact komen met de lokale bevolking. De mensen in Belfast worden over het algemeen beschouwd als zeer vriendelijk en ruimdenkend en helpen je graag als je ooit hulp nodig hebt.

Als je in Belfast werkt, heb je voldoende vrije tijd om je nieuwe huis te verkennen. De wereldberoemde Titanic werd daar gebouwd en tegenwoordig is er een museum met 6 verdiepingen waar bezoekers interactief de Titanic kunnen ervaren. Bovendien worden sporten met een hoofdletter geschreven. Naast voetbal is er ook een hockeystadion.

Echte liefhebbers kunnen een ontdekkingstocht maken op de St. George's Market. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je meer dan 150 stands in alle denkbare sectoren bewonderen. Jazzmuziek zorgt voor de nodige sfeer. Als je daarna wilt ontspannen, raden wij je de botanische tuin aan. Hier vind je rust, zelfs na een stressvolle werkweek.

Belfast heeft een kleurrijk verleden. The Troubles, de rellen die het verhaal van Belfast vormden, waren pas in de jaren negentig over. Tegenwoordig zijn er de zogenaamde Black Taxi Tours, die langs de historische plaatsen reizen. Je kunt bijvoorbeeld de bekende Peace Wall bekijken. Gelukkig is het nu stil in Belfast. Als er een conflict is, wordt het stil en opzettelijk besproken. Dus als je in Belfast werkt, hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Werken in Belfast
Het werkloosheidscijfer in Belfast is ongeveer 3%. Als je in Noord-Ierland wilt werken, is Belfast een goede keuze. Voor bijna iedereen is er een geschikte baan in het buitenland! Maar als je toevallig in de gezondheidszorg, de techniek of de digitale media zit, heb je een bijzonder goede kans.
 
Als je nu een uitdaging in Belfast wilt hebben nu je deze tekst hebt gelezen, zullen we zeker een geschikte baan voor je hebben op onze website! We helpen je graag met het zoeken!
Berlin
Belfast
Einkaufen
1 Kilogramm Kartoffeln 1,29 € 1,22 €
1 Kilogramm Hühnerfilet 7,54 € 5,85 €
1 Kilogramm Bananen 1,42 € 1,00 €
Freizeit
Tennisplatzmiete 12,00 € 10,30 €
Kinokarte 10,00 € 7,05 €
Fitness Abonnement 23,71 € 26,11 €